Home » Aroma Diffuser

Luchtbevochtiger

Heb je last van een droge huid of een geïrriteerde keel? Of problemen met de luchtwegen? Dan is het best mogelijk dat het komt door de droge lucht in de slaapkamer. De lucht bevochtiger zorgt ervoor dat luchtvochtigheidsgraad in de kamer optimaal is en hij ziet er tegelijkertijd ook nog eens super schattig uit! Ideaal voor op de kinderkamer. 

Een luchtbevochtiger plaatsen in de slaapkamer van je kind is een heel efficiënte manier om je te verzekeren van zuivere lucht. Het apparaat zorgt voor een optimale luchtvochtigheid door een lichte nevel te verspreiden in de omgeving. Zo heb je nooit meer last van droge lucht. Het grote voordeel? Een luchtbevochtiger vermindert het risico op verkoudheden en andere aandoeningen aan de luchtwegen aanzienlijk. Voor een extra frisse touch voeg een paar druppels van onze 100% biologische Enliven aroma olie. De verfrissende eucalyptus geur opent de luchtwegen bij verkoudheid. 

Deze lucht bevochtiger is speciaal ontworpen voor gezinnen die op zoek zijn naar een aangepaste luchtbevochtiger voor op de kinderkamer. Zo heeft de Luchtbevochtiger 7 verschillende soorten LED-verlichting en werkt dus ook gelijk als een prachtig nachtlampje. De luchtbevochtiger is een electrische apparaat en komt met een usb kabel en een gebruiksaanwijzing.