Home » Aroma Diffuser

Belangrijke mededeling.

Beste klant, tussen 20 juli & 03 augustus worden er geen bestellingen verzonden. Het maken van een bestelling is wel mogelijk, maar houdt u er a.u.b. rekening mee dat deze na 03 augustus '21 wordt verwerkt.  Bedankt voor u begrip.

Luchtbevochtiger

Heb je last van een droge huid of een geïrriteerde keel? Of problemen met de luchtwegen? Dan is het best mogelijk dat het komt door de droge lucht in de slaapkamer. De lucht bevochtiger zorgt ervoor dat luchtvochtigheidsgraad in de kamer optimaal is en hij ziet er tegelijkertijd ook nog eens mooi uit, een aanwinst voor je interieur decoratie. 

Een luchtbevochtiger plaatsen in de slaapkamer is een heel efficiënte manier om je te verzekeren van zuivere lucht. Het apparaat zorgt voor een optimale luchtvochtigheid door een lichte nevel te verspreiden in de omgeving. Zo heb je nooit meer last van droge lucht. Het grote voordeel? Een luchtbevochtiger vermindert het risico op verkoudheden en andere aandoeningen aan de luchtwegen aanzienlijk. Voor een extra frisse touch voeg een paar druppels van onze 100% biologische Enliven aroma olie. De verfrissende eucalyptus geur opent de luchtwegen bij verkoudheid.