Welkom in onze webshop.

Geuren beïnvloeden onze emoties en herinneringen, met de juiste geur maak je van jouw huis een gezellig thuis! Niks leukers dus als met geuren experimenteren,  mixen en matchen en zo tot een geweldig product te komen. In onze webshop vindt je een aantal exclusieve, door eigen huis gemixte parfum lijnen, zoals onze Garden of Scents olieparfum

 

Naast het feit dat we natuurlijk onze producten met veel liefde maken, bieden we je ook huisparfum van hoogwaardige kwaliteit en met een hoge concentratie. Uiteraard zijn al onze ingrediënten en producten in overeenstemming met de EU normen. 

 

In onze webshop vindt je een divers aanbod aan producten die neutraliserend werken en heerlijk ruiken. Zoals reed diffusers, auto diffusers, waxmelts, katalytische lampen en daarbij horende parfumolie. 

 

Diffusers zorgen voor een continue geur verspreiding waardoor je altijd van jouw favoriete parfum kunt genieten. Daarnaast hebben we een groot aanbod aan heerlijk geurende waxmelts in verschillende geuren en  stijlen; voor elke stemming een geur.

 

Wil je een lange termijn oplossing en daadwerkelijk van de nare geuren af, dan adviseren we je de katalytische lamp uit te proberen. De parfum lamp is echt de enige diffuser die alle nare geurtjes vernietigt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld; kooklucht, huisdier geuren en/of andere nare luchtjes. De lucht wordt niet alleen gezuiverd van vieze luchtjes, maar ook gedesinfecteerd en en tegelijkertijd verspreidt het parfum. Meer informatie over de katalytische lamp vindt je terug op onze pagina Parfumlamp Olie,  Parfum Lampen, parfumlamp gebruikers instructies en onder FAQ

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.